Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Muziek in onze zorg

Je luistert naar muziek met je oren. Je voelt het, in je hart. Of in je buik. Muziek maakt je soms blij, of juist boos. Soms word je er rustig van, of een beetje verdrietig. Muziek is een taal die iedereen spreekt. Op mooie en moeilijke momenten. Muziek zorgt voor écht contact. Voor ontspanning. Voor zelfvertrouwen. Dat zien we om ons heen, maar ook in wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt muziek zo bijzonder. Precies de reden dat Philadelphia muziek zo belangrijk vindt in de zorg. De kracht van muziek, daarom Philala!

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=o3kih5VA0og

Het 'Muziekboek, Praktisch werboek voor muziek in de zorg'!

Het werkboek helpt je om laagdrempelig met muziek aan de slag te gaan.

Zo kun je ervaren dat muziek het werk leuker maakt en bijdraagt aan het contact met cliënten. Naast de handvatten en werkkaarten om muziek direct in je werk in te zetten, biedt het boek concrete inzichten in de wetenschappelijke werking van muziek op onze hersenen. Verder vind je mooie ervaringen van zorgmedewerkers en cliënten en talloze tips en weetjes.

Lees hier meer of koop het boek direct in onze webshop!

Praktische handvaten hoe je muziek in de zorg kunt inzetten?