Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Sliedrecht

Op zoek naar een fijn thuis? Kom begeleid wonen in Sliedrecht bij Philadelphia! Onze professionele begeleiders staan op verschillende locaties voor je klaar.

Contact

Begeleid wonen Sliedrecht

Ben je op zoek naar een fijne plek waar je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, maar wel met de begeleiding die jij daarbij nodig hebt? Kom dan begeleid wonen bij Philadelphia. We hebben verschillende locaties voor begeleid wonen in Sliedrecht en omgeving.

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij het leven kunt leiden dat jij wilt. Een gewoon leven, een eigen leven. Kom je begeleid wonen op een van onze locaties in Sliedrecht of omgeving? Dan kijken we samen met jou wat je zelf kunt doen. En waar je hulp bij nodig hebt. Voor die activiteiten staan onze professionele begeleiders voor je klaar.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Op onze locaties voor begeleid wonen in Sliedrecht en omgeving krijg je als bewoner een eigen kamer, studio of appartement. Daarnaast hebben veel locaties een gemeenschappelijke huiskamer. Hier kun je andere bewoners ontmoeten als jij daar behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld voor een praatje na een dag op je werk of dagbestedingslocatie. Of om samen te koken en te eten.

Beschermd wonen Sliedrecht

Wil je meer weten over de locaties voor begeleid wonen bij jou in de buurt? Kijk dan in de locatiegids op onze website. Hier vind je ook foto’s van de verschillende woonlocaties in Sliedrecht en omgeving. Bijvoorbeeld in Dordrecht of Papendrecht.

De locatiegids geeft je ook meer informatie over de medebewoners en de woonomgeving van de door jou geselecteerde locatie. Zo kun je op zoek naar een locatie voor begeleid wonen die bij jou en jouw woonwensen past.