Begeleid wonen Sliedrecht

Ben je op zoek naar een fijne plek waar je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, maar wel met de begeleiding die jij daarbij nodig hebt? Kom dan begeleid wonen bij Philadelphia. We hebben verschillende locaties voor begeleid wonen in Sliedrecht en omgeving.  

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij het leven kunt leiden dat jij wilt. Een gewoon leven, een eigen leven. Kom je begeleid wonen op een van onze locaties in Sliedrecht of omgeving? Dan kijken we samen met jou wat je zelf kunt doen. En waar je hulp bij nodig hebt. Voor die activiteiten staan onze professionele begeleiders voor je klaar.

Zelfstandig wonen, maar niet alleen

Op onze locaties voor begeleid wonen in Sliedrecht en omgeving krijg je als bewoner een eigen kamer, studio of appartement. Daarnaast hebben veel locaties een gemeenschappelijke huiskamer. Hier kun je andere bewoners ontmoeten als jij daar behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld voor een praatje na een dag op je werk of dagbestedingslocatie. Of om samen te koken en te eten.

 

Welke locatie voor begeleid wonen past bij jou?

Wil je meer weten over de locaties voor begeleid wonen bij jou in de buurt? Kijk dan in de locatiegids op onze website. Hier vind je ook foto’s van de verschillende woonlocaties in Sliedrecht en omgeving. Bijvoorbeeld in Dordrecht of Papendrecht.

 

De locatiegids geeft je ook meer informatie over de medebewoners en de woonomgeving van de door jou geselecteerde locatie. Zo kun je op zoek naar een locatie voor begeleid wonen die bij jou en jouw woonwensen past. 

Indicatie voor wonen bij Philadelphia

Voor je kunt kiezen voor begeleid wonen bij Philadelphia heb je een indicatie nodig. Het gaat dan om een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Wil je weten hoe dit precies zit? Kijk dan op de pagina over begeleid wonen op onze website. Of neem contact op met ons cliëntbureau. De collega’s hier helpen je graag verder.