Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bleskensgraaf

De Handpalm

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Auditieve beperking, Visuele beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Handpalm is een woonlocatie in Bleskensgraaf. Bij ons wonen zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking (VB). We hebben een samenwerkingsverband met de landelijke vereniging 'Op Weg met de Ander'.

Wonen bij de Handpalm

Bij de Handpalm Volwassen wonen tien mensen. Bij de Handpalm Kinderen en Jeugdigen wonen zes kinderen. Zij zijn tussen de acht en achttien jaar oud. Voor de ondersteuning hebben we een team van begeleiders en een orthopedagoog. Zij ondersteunen de kinderen bij het opgroeien en het ontwikkelen van vaardigheden. Het ontdekken van je eigen identiteit staat centraal in de begeleiding.

Overdag gaan alle kinderen naar school. Je kunt hier wonen totdat je achttien wordt. Daarna gaan wij samen met jouw ouders op zoek naar een volwassen woning.

Adres
Koolmeesstraat 1
2971 AN Bleskensgraaf

Lift aanwezig

Bij de Handpalm heeft iedereen een eigen slaapkamer. Ook hebben we een gemeenschappelijke woonkamer. Daar kunnen we elkaar ontmoeten en dingen samen doen. Op beide locaties zijn geen drempels en hebben we een lift. Het is dus goed bewoonbaar voor rolstoelgebruikers.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons