Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Handpalm

De Handpalm

De Handpalm is een woonlocatie in Bleskensgraaf. Bij ons wonen zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking (VB). We hebben een samenwerkingsverband met de landelijke vereniging 'Op Weg met de Ander'.

Wonen bij de Handpalm

Bij de Handpalm Volwassen wonen tien mensen. Bij de Handpalm Kinderen en Jeugdigen wonen zes kinderen. Zij zijn tussen de acht en achttien jaar oud. Voor de ondersteuning hebben we een team van begeleiders en een orthopedagoog. Zij ondersteunen de kinderen bij het opgroeien en het ontwikkelen van vaardigheden. Het ontdekken van je eigen identiteit staat centraal in de begeleiding.

Overdag gaan alle kinderen naar school. Je kunt hier wonen totdat je achttien wordt. Daarna gaan wij samen met jouw ouders op zoek naar een volwassen woning.

Lift aanwezig

Bij de Handpalm heeft iedereen een eigen slaapkamer. Ook hebben we een gemeenschappelijke woonkamer. Daar kunnen we elkaar ontmoeten en dingen samen doen. Op beide locaties zijn geen drempels en hebben we een lift. Het is dus goed bewoonbaar voor rolstoelgebruikers.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina