Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Grote Vaart

De Grote Vaart

De Grote Vaart in Papendrecht is een woonlocatie voor mensen met een lichte (LVB) tot matige verstandelijke beperking (MVB). Iedereen die hier woont is tussen de 20 en 65 jaar.

Wonen bij De Grote Vaart

De Grote Vaart is een paar jaar geleden geopend. Je hebt je eigen ruime appartement met woonkamer met kitchenette, slaapkamer en badkamer. Je woont met ongeveer 8 bewoners op een etage. Op iedere etage is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Ook is er de mogelijkheid om op de buitengalerij te wonen, waar je nog meer zelfstandigheid hebt.

Op de begane grond van het pand is ook een dagbestedingslocatie (St. Gemiva). Overdag ga je naar werk of dagbesteding, als je thuiskomt zijn er begeleiders. Zij ondersteunen je waar jij dat nodig hebt.

Dichtbij voorzieningen

De Grote Vaart ligt in een nieuwbouwwijk. De bushalte is vlak voor de deur, het centrum van Papendrecht ligt op loopafstand en er is een sportaccommodatie in de buurt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina