Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Haven

De Haven

De Haven is een woonlocatie in Nieuw Lekkerland. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Haven heeft 21 appartementen.

Wonen bij De Haven

De Haven is opgezet door ouders. De ouders zijn enthousiast. En op veel manieren betrokken. Je woont hier vlakbij de molens in Kinderdijk. Iedereen heeft een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keukentje. Op de begane grond zijn de bewoners wat minder zelfstandig. Daar krijg je natuurlijk veel ondersteuning. Op de bovenste twee verdiepingen woon je wat zelfstandiger. Iedere verdieping heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte. Daar kun je samen eten en je verhaal kwijt.

Zelfstandig leven

We proberen jou zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Sommige bewoners vullen hun eigen dag. Voor andere bieden we juist veel structuur. Daarvoor gebruiken we dagprogramma’s met pictogrammen. De begeleiders kijken goed naar wat je kunt en nog wilt leren. We werken veel samen met de vrijwilligers van de kerken. Die doen graag leuke dingen met je.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina