Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schefferstaete

Schefferstaete

Schefferstaete is een woonlocatie in Dordrecht voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Schefferstaete in Dordrecht

De locatie bevindt zich in een monumentaal pand met lift in het centrum van Dordrecht. Bewoners zijn vrij zelfstandig in de leeftijd van 20 tot 70 jaar. We hebben ruimte voor 22 bewoners.

Je hebt een eigen appartement met een woonkamer, keuken en badkamer. Sommige appartementen hebben een aparte slaapkamer. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. Hier kun je samen eten, elkaar ontmoeten en een spelletje spelen of televisie kijken. Er wordt gekookt op de locatie. Je kiest zelf of je hier gebruik van maakt. Natuurlijk mag je ook in je eigen appartement koken en eten.

Er is 's nachts geen begeleiding aanwezig. In geval van nood maak je gebruik van een achterwachtsysteem: als het nodig is komt er iemand naar de locatie. Alle bewoners hebben een ondersteuningsplan met eigen zorgvragen. Van hieruit krijg je de ondersteuning die je nodig hebt.

Op de benedenverdieping van het pand zit een dagactiviteitencentrum van Philadelphia met o.a. een lunchroom.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina