Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Blauwe Lis

De Blauwe Lis

De Blauwe Lis is een woonlocatie in Sliedrecht. Bij De Blauwe Lis wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). Je hebt een eigen appartement. Met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Wonen bij De Blauwe Lis

We wonen hier met zes of tien bewoners op een verdieping. Elke verdieping heeft een gemeenschappelijke woonkamer. Daar ontmoet je andere bewoners en kun je samen eten. Wij zijn tussen de 18 en 79 jaar oud. De locatie is rolstoelvriendelijk. Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding. Als je thuis komt zijn de begeleiders er. Bij hen kan je je verhaal kwijt. Ze helpen je als het nodig is.

In de buurt

De Blauwe Lis ligt in een nieuwbouwwijk aan de Westkant van Sliedrecht. Op loopafstand is een bus- en treinstation. Een aantal bewoners gaat (begeleid) op vakantie met een reisbureau dat reizen op maat verzorgt. Op iedere etage wordt een huiskameroverleg gehouden. In dat overleg kun je aangeven wat jij belangrijk vindt en wat nog beter zou kunnen. We vinden jouw mening belangrijk.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina