Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sliedrecht

De Blauwe Lis

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Blauwe Lis is een woonlocatie in Sliedrecht. Bij De Blauwe Lis wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). Je hebt een eigen appartement. Met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Wonen bij De Blauwe Lis

We wonen hier met zes of tien bewoners op een verdieping. Elke verdieping heeft een gemeenschappelijke woonkamer. Daar ontmoet je andere bewoners en kun je samen eten. Wij zijn tussen de 18 en 79 jaar oud. De locatie is rolstoelvriendelijk. Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding. Als je thuis komt zijn de begeleiders er. Bij hen kan je je verhaal kwijt. Ze helpen je als het nodig is.

Adres
Vivaldilaan 94a
3363 KG Sliedrecht

In de buurt

De Blauwe Lis ligt in een nieuwbouwwijk aan de Westkant van Sliedrecht. Op loopafstand is een bus- en treinstation. Een aantal bewoners gaat (begeleid) op vakantie met een reisbureau dat reizen op maat verzorgt. Op iedere etage wordt een huiskameroverleg gehouden. In dat overleg kun je aangeven wat jij belangrijk vindt en wat nog beter zou kunnen.

"We vinden jouw mening belangrijk en bieden altijd een luisterend oor"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons