Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Brouwerhof

De Brouwerhof

De Brouwerhof is een woonlocatie in Zwijndrecht. Bij ons wonen zeventien mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Het gebouw waarin we wonen is heel nieuw.

Wonen bij de Brouwerhof

Overdag is het rustig bij ons. Dan zijn de meesten naar het werk of de dagbesteding. ’s Avonds kookt de begeleiding. Als je wilt mag je daarbij helpen.

Gemeenschappelijke ruimtes

Alle bewoners hebben een eigen appartement. De badkamers zijn zo gemaakt dat je er goed met een rolstoel kunt komen. Bovendien zit er bij elk appartement balkonnetje of tuintje. We hebben twee ruimtes waar we elkaar ontmoeten. Daar kun je samen eten of een kop koffie drinken. Af en toe hebben we ook een bingoavond daar. Ook wonen we vlakbij het station en een klein winkelcentrum.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina