Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gorinchem

Piazzahof

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Epilepsie, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Appartement, Studio, Eigen zit/slaapkamer, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Piazzahof is een woonlocatie in Gorinchem. Op de Piazzahof wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of andere aanverwante stoornissen. Het park en het winkelcentrum zijn om de hoek.

Wonen op de Piazzahof

Op de Piazzahof wonen 16 bewoners in hun eigen appartement. Elk appartement heeft een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Je woont hier heel zelfstandig. Je kunt gaan en staan waar je wilt. De begeleiding is beperkt op de locatie aanwezig. Als de begeleiding er niet is, dan kun je gebruik maken van DigiContact. Dit is een team professionals waar mee je kunt (beeld)bellen. Zij helpen jou op afstand en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Je hebt de vrijheid om mee te eten op de groep of te koken op je eigen appartement.

Begeleiding

We ondersteunen je om zo veel mogelijk een gewoon, eigen leven te leiden. We stellen jouw eigen autonomie voorop en respecteren de keuzes die jij in je leven maakt. Samen met jou gaan we op zoek naar je talenten en je mogelijkheden. Sommige bewoners wonen samen. Mocht je deze wens hebben, dan kijken we met jou wat er mogelijk is.

Adres
Banneweg 123
4204 AZ Gorinchem

Omgeving

De Piazzahof ligt tegenover het winkelcentrum 'het Piazzacentrum'. Het is dus erg makkelijk om je boodschappen te doen. Hier hoef je niet ver voor te lopen. Vlakbij is een park waar je heerlijk kunt wandelen. Er is zelfs een beweegrondje door het park met allerlei oefeningen. Er is ook een kinderboerderij. De Piazzahof is goed bereikbaar, want de bushalte is vijf minuten lopen en ook het treinstation is niet ver weg.

"Jij en jouw wensen staan centraal"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons