Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Piazzahof

Piazzahof

Piazzahof is een woonlocatie in Gorinchem. Op de Piazzahof wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of andere aanverwante stoornissen. Het park en het winkelcentrum zijn om de hoek.

Wonen op de Piazzahof

Op de Piazzahof wonen 16 bewoners in hun eigen appartement. Elk appartement heeft een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Je woont hier heel zelfstandig. Je kunt gaan en staan waar je wilt. De begeleiding is beperkt op de locatie aanwezig. Als de begeleiding er niet is, dan kun je gebruik maken van DigiContact. Dit is een team professionals waar mee je kunt (beeld)bellen. Zij helpen jou op afstand en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Je hebt de vrijheid om mee te eten op de groep of te koken op je eigen appartement.

Begeleiding

Jij en jouw wensen staan centraal. We ondersteunen je om zo veel mogelijk een gewoon, eigen leven te leiden. We stellen jouw eigen autonomie voorop en respecteren de keuzes die jij in je leven maakt. Samen met jou gaan we op zoek naar je talenten en je mogelijkheden. Sommige bewoners wonen samen. Mocht je deze wens hebben, dan kijken we met jou wat er mogelijk is.

Omgeving

De Piazzahof ligt tegenover het winkelcentrum 'het Piazzacentrum'. Het is dus erg makkelijk om je boodschappen te doen. Hier hoef je niet ver voor te lopen. Vlakbij is een park waar je heerlijk kunt wandelen. Er is zelfs een beweegrondje door het park met allerlei oefeningen. Er is ook een kinderboerderij. De Piazzahof is goed bereikbaar, want de bushalte is vijf minuten lopen en ook het treinstation is niet ver weg.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina