Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Fontein

De Fontein

De Fontein in Gorinchem is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij De Fontein

Er zijn zestien appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Je hebt een eigen appartement met hal, ruime woonkamer, keukentje en badkamer. Op elke verdieping is er een sfeervolle ontmoetingsruimte met een keuken en een balkon. Hier ben je altijd welkom voor een praatje, spelletje of om televisie te kijken.

Op maandag, dinsdag en donderdag werken alle bewoners. De locatie is dan overdag gesloten. Op de andere dagen is de begeleiding de hele dag aanwezig. Op de locatie zijn verschillende groepen en de leeftijd van de bewoners varieert van jong volwassen tot aan de wat oudere bewoners. Op één groep leer je om zelfstandiger te worden en op de andere groepen krijg je zorg die jij nodig hebt. Hier kijk je samen met de begeleiders naar wat het beste bij jou past en waar wij jou bij kunnen ondersteunen.

Ligging

In de buurt is een park waar je kunt wandelen en het winkelcentrum is ook op loopafstand.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina