Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Papendrecht

De Wilgenborgh

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Visuele beperking, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Wilgenborgh is een woonlocatie in Papendrecht. Bij de Wilgenborgh wonen we hier met zeventien mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Wilgenborgh

Iedereen heeft een eigen appartement. Met ruime kamer, toilet, douche en keuken. Er zijn drie gezamenlijke woonkamers. Daar kun je na het werk of de dagbesteding vertellen wat je hebt meegemaakt. En daar eten we samen als je dat wilt. Een deel van de bewoners wordt wat ouder. Geen probleem. De begeleiders weten hoe ze met het ouder worden om moeten gaan.

Adres
Schoolstraat 106
3351 RX Papendrecht

Vlakbij winkelcentrum

Deze cliënten ondersteunen we vooral bij het behouden van vaardigheden. Maar ook de jongere cliënten voelen zich erg thuis op de Wilgenborgh. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Ze ondersteunen je precies waar jij het nodig hebt. Er is 24 uur per dag begeleiding. ’s Nachts is er een slaapdienst. Dat geeft een veilig gevoel. De Wilgenborgh ligt vlakbij een groot winkelcentrum. Daar kun je makkelijk even boodschappen doen of gewoon even op een bankje zitten. We genieten hier van het samen zijn. Van het samen eten. Van het samen koffiedrinken. Van de uitstapjes naar ‘Maak De Droom Waar’ en het Kerstconcert. Ouders zijn erg betrokken. De meeste ouders komen vaak langs. Soms voor een stukje ondersteuning. En soms gewoon voor de gezelligheid.

"Als we de Wilgenborgh in één woord moeten beschrijven, dan is dat gezellig"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons