Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Phila Rank

Phila Rank

Phila Rank is een woonlocatie in Gorinchem. Hier wonen 36 ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Woonlocatie Phila Rank

Het gebouw heeft drie lagen met twaalf bewoners per verdieping. In je eigen studio heb je een eigen zit/slaapkamer, keukenblok en een badkamer. Ook is er een gezamenlijke huiskamer, waar we samen kunnen komen om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken of een praatje te maken. In de avond komen we hier bij elkaar om samen te eten en een spelletje te spelen.

Doordeweeks ga je naar de dagbesteding. Binnen Phila Rank is ook een interne dagbesteding waarbij je kunt aansluiten.

De locatie heeft 24-uurs zorg en een wakkere nachtdienst. Phila Rank is afgestemd op het proces van ouder worden en biedt hierin passende ondersteuning. De locatie beschikt ook over een verpleegkundige die meedenkt rondom alle medische vragen.

Vrijwilligers

Er zijn veel vrijwilligers betrokken bij onze locatie. Zij ondersteunen ons bijvoorbeeld door te helpen met het wasgoed. Daarnaast doen ze gezellige dingen met de bewoners, zoals spelletjes of ondersteunen de bewoners als zij naar de kerk willen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina