Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werkendam

De Zonnestraal

Doelgroep

LVB, VB

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Zonnestraal is een woonlocatie in Werkendam. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). We wonen hier met twaalf bewoners. Er wordt gewoond en gewerkt vanuit een protestants christelijke visie. De locatie is van oorsprong een ouder initiatief. Er is een warme en betrokken sfeer. Er wordt op een positieve manier inhoud aan samenwerking, identiteit en zorg gegeven. De locatie is er sterk op gericht aan te haken bij de maatschappelijke ontwikkelingen die er zijn. Ook kun je ambulante ondersteuning vanuit de Zonnestraal krijgen als je nog bij je ouders/familie woont.

Wonen bij De Zonnestraal

Bij De Zonnestraal heb je een eigen appartement. We wonen in een rustige woonwijk. De locatie is rolstoelvriendelijk. Er zijn drie gemeenschappelijke woonkamers. Hier wordt gekookt en samen gegeten. Overdag gaat iedereen naar werk of dagbesteding.

Adres
Snellenweer 3
4251 VV Werkendam

Een rustige locatie

De winkels, bibliotheek, manege en het zwembad zijn niet ver. De sfeer op de locatie is positief en stimulerend. Ook zijn er veel vrijwilligers betrokken die activiteiten individueel of met de groep doen. In het huiskamer overleg kan je overal over meepraten. Op de locatie is er veel aandacht voor het geloof. Op zondag kun je zelfstandig of met een vrijwilliger/begeleider naar de kerk.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons