Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Rijswijk

Op zoek naar begeleid wonen in Rijswijk? Bij een woonlocatie van Philadelphia ben je aan het goede adres. Je woont zelfstandig en krijgt begeleiding. Lees snel verder.

Ik wil meer informatie

Begeleid wonen Rijswijk

Ook al woon je zelfstandig, je staat er niet alleen voor. Je krijgt ondersteuning bij het leiden van je eigen leven. Een leven waarin je je eigen keuzes maakt en waarin je dingen uitprobeert. Samen met de begeleiding ga je op zoek naar je talenten. Bij Philadelphia kijken we verder dan je beperking, we gaan op zoek naar jouw mogelijkheden. Zo vergroot je je zelfredzaamheid. Dat maakt je trots op jezelf.

Misschien wil je hulp bij het vinden van dagbesteding of vrijwilligerswerk dat je leuk vindt. Bij vrijwilligerswerk doe je ervaring op, je leert nieuwe mensen kennen en je ontdekt waar je goed in bent. Op deze pagina lees je meer over vrijwilligerswerk. Samen met je begeleider kijk je welke ondersteuning je nodig hebt om dagbesteding of vrijwilligerswerk te doen dat bij je past.

Door te wonen op een woonlocatie van Philadelphia kun je ook je sociaal netwerk vergroten. Omdat je contact hebt met andere bewoners. Iedereen heeft een verstandelijke beperking of een lichte verstandelijke beperking. Op de locatie wonen mensen van verschillende leeftijden. Jongeren en mensen die wat ouder zijn. Een leuke mix!

Misschien vind je het gezellig om met een andere bewoner naar het centrum te gaan. Of een wandeling te maken in het in het park. De locaties van Philadelphia in Rijswijk liggen vlakbij winkels, openbaar vervoer en het groen.

Lijkt zelfstandig wonen met ondersteuning jou wel wat? Vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) betaalt Philadelphia de kosten van wonen, eten en zorg. Je komt in aanmerking voor wonen bij Philadelphia als je een wlz-indicatie hebt. Lees hier meer over hoe de financiën van begeleid wonen geregeld zijn.

Zelfstandig, maar wel met hulp

Wil je graag begeleid wonen bij Philadelphia in de gemeente Rijswijk? Misschien heb je nog vragen. Over de indicatie of hoe de begeleiding precies geregeld is. Neem dan gerust contact op met het cliëntbureau van Philadelphia. Hier kun je terecht met al je vragen.