Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wateringen

Guldehof

Doelgroep

Ouderen, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Belevingstuin, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Guldehof is een woonlocatie in Wateringen waar ouder wordende mensen met een veilig gevoel kunnen wonen in een huiselijke sfeer. Waar zelfstandigheid, eigenwaarde en respect centraal staan. De groep bestaat uit ouder wordende bewoners met een licht tot matige verstandelijk beperking en secundaire problematiek.

Wonen bij Guldehof in Wateringen

Locatie Guldehof staat midden in een actief en sfeervol centrum van Wateringen. De locatie bestaat uit twee woonlagen met een interne lift. Er is een grote tuin gelegen op het zuiden. Er zijn 18 appartementen bij locatie Guldehof.

Op de begane grond zijn er twee ontmoetingsruimtes. Hier is de mogelijkheid om samen te eten en te drinken. Verder zijn er vier tweekamerappartementen en vier studio’s. Op de eerste etage zijn zeven tweekamerappartementen en drie studio’s. De kamers zijn voorzien van een keukenblok en eigen sanitair. Ook hebben we een fijne snoezelruimte.

Adres
Pleinwand 31
2291 DB Wateringen

Begeleiding bij Guldehof

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig met een slaapdienst. De begeleiding werkt vanuit de persoonlijke hulpvraag van iedere individuele bewoner. Er wordt gewerkt vanuit de begeleiding en ontwikkel afspraken uit het cliënt dossier. Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan interne dagbesteding. Er wordt onder andere gewerkt vanuit de methodiek beleving gerichte zorg.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons