Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Delftzicht

Delftzicht

Delftzicht in Delft is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen met vijftien, redelijk jonge mensen die een beetje hulp nodig hebben bij het zelfstandig wonen.

Wonen bij Delftzicht

Je woont hier vrij zelfstandig en hebt een groot appartement, met keukentje. Er is geen lift en we hebben twee groepen. Beide groepen hebben een gemeenschappelijke huiskamer. Overdag ga je naar je werk of dagbesteding. De begeleider helpt in de gemeenschappelijke ruimte bij het koken. In je eigen appartement helpt de begeleider je om nog zelfstandiger te wonen.

Samen bepalen we waarmee we je helpen. Dat kan overal bij zijn. Bij het huishouden. Bij de boodschappen. Of bij de omgang met buren, familie en vrienden. Natuurlijk kun je ook gewoon even je verhaal kwijt bij de begeleider. Als je het even moeilijk hebt, roep je de begeleider gewoon met de telefoon op. Delftzicht ligt vlak bij de woonboulevard van Delft.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina