Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Delft

Delftzicht

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Delftzicht in Delft is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen met vijftien, redelijk jonge mensen die een beetje hulp nodig hebben bij het zelfstandig wonen.

Wonen bij Delftzicht

Je woont hier vrij zelfstandig en hebt een groot appartement, met keukentje. Er is geen lift en we hebben twee groepen. Beide groepen hebben een gemeenschappelijke huiskamer. Overdag ga je naar je werk of dagbesteding. De begeleider helpt in de gemeenschappelijke ruimte bij het koken. In je eigen appartement helpt de begeleider je om nog zelfstandiger te wonen.


Adres
Laan van Braat 22
2627 CK Delft

Ondersteuning

Samen bepalen we waarmee we je helpen. Dat kan overal bij zijn. Bij het huishouden. Bij de boodschappen. Of bij de omgang met buren, familie en vrienden. Natuurlijk kun je ook gewoon even je verhaal kwijt bij de begeleider. Als je het even moeilijk hebt, roep je de begeleider gewoon met de telefoon op. 

"Delftzicht ligt vlak bij de woonboulevard van Delft"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons