Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wateringen

Zonneberg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen zit-/slaapkamer, Appartement, Studio, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Wonen op de Zonneberg in Wateringen

Locatie de Zonneberg is een unieke locatie in Wateringen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB). De Zonneberg bestaat uit 31 tweekamerappartementen verspreid over 4 woonlagen, 2 gezamenlijke steunpunten op de begane grond met aansluitend daaraan een grote gezamenlijke tuin met uitzicht op het Hofpark. Op de locatie komen mensen te wonen tussen de 20 en 50 jaar, waarvan veel voor het eerst op zichzelf gaan wonen.


Adres
Dr. Schaepmanstraat 4
2291 SZ Wateringen

Begeleiding

De begeleiding is gebaseerd op de volgende visie: “Op de Zonneberg ervaren we dat we onszelf mogen zijn: de begeleiding kent en erkent de mogelijkheden en moeilijkheden die wij in het leven ervaren en ondersteunt ons daarbij. Daardoor groeit ons zelfvertrouwen. We helpen elkaar, doen leuke dingen samen: daardoor is de Zonneberg echt ons thuis.“

Begeleiding en ligging

Op de locatie is 24x7 begeleiding aanwezig. We gaan er vanuit dat iedereen een vorm van werk of dagbesteding heeft buitenshuis. Indien nodig begeleiden we met het vinden van een geschikte werk- of dagbestedingsplek. De Zonneberg ligt aan het Hofpark, op loopafstand van het centrum van Wateringen en openbaar vervoer.

"We krijgen de ruimte om te proberen en te leren"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons