Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wateringen

Zonneberg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen zit-/slaapkamer, Appartement, Studio, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Locatie de Zonneberg is een unieke locatie in Wateringen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB).

Wonen op de Zonneberg in Wateringen

De Zonneberg bestaat uit 31 tweekamerappartementen verspreid over 4 woonlagen, 2 gezamenlijke steunpunten op de begane grond met aansluitend daaraan een grote gezamenlijke tuin met uitzicht op het Hofpark. Op de locatie komen mensen te wonen tussen de 20 en 50 jaar, waarvan veel voor het eerst op zichzelf gaan wonen.

De begeleiding is gebaseerd op de volgende visie: “Op de Zonneberg ervaren we dat we onszelf mogen zijn: de begeleiding kent en erkent de mogelijkheden en moeilijkheden die wij in het leven ervaren en ondersteunt ons daarbij. We krijgen de ruimte om te proberen en te leren. Daardoor groeit ons zelfvertrouwen. We helpen elkaar, doen leuke dingen samen: daardoor is de Zonneberg echt ons thuis. “

Op de locatie is 24x7 begeleiding aanwezig. We gaan er vanuit dat iedereen een vorm van werk of dagbesteding heeft buitenshuis. Indien nodig begeleiden we met het vinden van een geschikte werk- of dagbestedingsplek.

Ligging

De Zonneberg ligt aan het Hofpark, op loopafstand van het centrum van Wateringen en openbaar vervoer.

Adres
Dr. Schaepmanstraat 4
2291 SZ Wateringen

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons