Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zonneberg

Zonneberg

Locatie de Zonneberg is een unieke locatie in Wateringen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB).

Wonen op de Zonneberg in Wateringen

De Zonneberg bestaat uit 31 tweekamerappartementen verspreid over 4 woonlagen, 2 gezamenlijke steunpunten op de begane grond met aansluitend daaraan een grote gezamenlijke tuin met uitzicht op het Hofpark. Op de locatie komen mensen te wonen tussen de 20 en 50 jaar, waarvan veel voor het eerst op zichzelf gaan wonen.

De begeleiding is gebaseerd op de volgende visie: “Op de Zonneberg ervaren we dat we onszelf mogen zijn: de begeleiding kent en erkent de mogelijkheden en moeilijkheden die wij in het leven ervaren en ondersteunt ons daarbij. We krijgen de ruimte om te proberen en te leren. Daardoor groeit ons zelfvertrouwen. We helpen elkaar, doen leuke dingen samen: daardoor is de Zonneberg echt ons thuis. “

Op de locatie is 24x7 begeleiding aanwezig. We gaan er vanuit dat iedereen een vorm van werk of dagbesteding heeft buitenshuis. Indien nodig begeleiden we met het vinden van een geschikte werk- of dagbestedingsplek.

Ligging

De Zonneberg ligt aan het Hofpark, op loopafstand van het centrum van Wateringen en openbaar vervoer.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina