Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Julianahof

Julianahof

Julianahof is een woonlocatie in Leidschendam. Er zijn 26 appartementen voor bewoners met een verstandelijke beperking (VB). We zijn allemaal van verschillende leeftijden.

Wonen bij Julianahof

We wonen verspreid over vijf etages. Jouw woning is per lift te bereiken. Sommigen van ons zijn heel zelfstandig. Anderen krijgen wat meer hulp. De begeleiding kookt iedere dag. Als je zin hebt kun je daarbij helpen.

Gemeenschappelijke ruimte en steunpunt

We hebben twee huiskamers en een steunpunt. Daar kunnen we samen eten of koffiedrinken. Of we kijken samen televisie. ’s Avonds gaan er veel van ons naar een club, soos of kookles. In het weekend doen we veel samen. Bijvoorbeeld een boottocht of een wandeling. Ook heb we een eigen busje. We kunnen dus overal heen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina