Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hofje van Castellum

Hofje van Castellum

Hofje van Castellum is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). We spreken allemaal NMG (Nederlands met Gebaren) of NGT (Nederlandse Gebarentaal). We wonen hier met twintig mensen.

Wonen bij Hofje van Castellum

Ieder van ons heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, ruime badkamer met douche en wc. We zijn allemaal doof, maar gelukkig hebben we allerlei hulpmiddelen in huis. Er is een ringleiding, er zijn teksttelefoons en flitsbellen. Als er iemand voor de deur staat en aanbelt, gaat er geen tring, maar flitst het licht.

Overdag is iedereen naar het werk of de dagbesteding. Het gebouw heeft twee delen. In het ene deel wonen veel jongeren. De begeleiders helpen hen om ze meer zelfstandig te laten worden. In het andere deel is veel aandacht voor structuur en motivatie van de bewoners. Hier wonen ook mensen met een psychiatrische problematiek. We wonen middenin een nieuwbouwwijk. De winkels zijn dichtbij, zo’n 15 minuten lopen. Er is ook een tram- en bushalte

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina