Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hagehorst

Hagehorst

Hagehorst is een auditieve woonlocatie in 's Gravenhage. Hagehorst is ook een werk en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). Bij de locatie Hagehorst wonen dove en slechthorende mensen.

Wonen bij Hagehorst
We wonen in Den Haag in een prachtig pand. De jongste bewoner is ongeveer 38 jaar en de oudste bewoner is ruim 70 jaar. Je hebt hier een eigen appartement met een woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer, douche en wc.
Auditieve locatie
De begeleiders zijn hier gespecialiseerd in het omgaan met mensen met een auditieve beperking. We praten allemaal met gebarentaal. Ook de begeleiders. Sommige bewoners zijn niet alleen doof, maar ook slechtziend.
Dagbesteding
Als je bij Hagehorst woont heb je zelf werk of dagbesteding of kan je meedoen met de dagbesteding bij de locatie: Phila Doe. Dit is op maandag, woensdag en vrijdag. Daar kan je knutstelen, koken, schilderen en elkaar ontmoeten. Elk jaar houden we de Phila Doe markt. De spullen die we daar verkopen hebben we zelf gemaakt.
Rolstoeltoegankelijk
De Hagehorst is rolstoeltoegankelijk. We hebben een lift en alle deuren zijn breed genoeg om doorheen te rijden. Als je hulp nodig hebt, krijg je hulp van een van de begeleiders. Je mag veel zelf doen. Dat lukt de meeste bewoners heel goed.

We doen veel samen. We koken en eten elke dag met elkaar. Maar dat mag ook op je eigen appartement. Ook doen we aan sport en bewegen. Sommige bewoners doen Nordic Walking of zwemmen. Je kunt op zondag naar de kerk als je dat wilt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina