Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Den Haag

Schelpenhof

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De locatie Schelpenhof in Den Haag is een kleinschalige woonvoorziening en bestaat uit geschakelde eengezinswoningen. De locatie staat in een gemoedelijke woonwijk. Er wonen twaalf cliënten met een verstandelijke beperking, zowel mannen als vrouwen.

Wonen bij Schelpenhof

Op de begane grond bevinden zich zes appartementen en één gezamenlijke woonkamer met keuken. Op de eerste verdieping zijn ook zes appartementen. De appartementen hebben een woon-slaapkamer met eigen douche en wc en een kitchenette. Er is een grote tuin, waar je bij goed lekker in kunt zitten of een spelletje kunt doen. Ook als je boven woont ben je welkom in de tuin.

Vaak ondernemen we samen activiteiten, zoals op de spelen op Wii spelcomputer, een balspel in de tuin, gezelschapsspellen, films en series kijken en andere georganiseerde activiteiten. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende verenigingsactiviteiten. Het avondeten maken we in de gemeenschappelijke huiskamer klaar. Je kiest er zelf voor om samen te eten in de huiskamer of in je eigen appartement.
Overdag ga je naar je werk of de dagbesteding in en rondom Den Haag.

Adres
Schelpenhof 54
2492 SV Den Haag

Begeleiding

Ondersteuning is gericht op het vergroten van jouw zelfredzaamheid. Zeggenschap en eigen regie staan hierbij centraal. Begeleiders werken vanuit jouw persoonlijke hulpvraag en zorgbehoefte.

Ligging

De locatie ligt in woonwijk Leidschenveen in Den Haag. Het winkelcentrum, de tram, bushaltes en metro bevinden zich allemaal binnen een loopafstand van maximaal 15 minuten.

"De sfeer in de samengestelde groep is te typeren als saamhorig"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons