Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schelpenhof

Schelpenhof

Schelpenhof is een woonlocatie in Den Haag. Bij Schelpenhof wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We zijn allemaal nog best jong. Tussen de 20 en 35 jaar. Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding in en rondom Den Haag.

Wonen bij Schelpenhof

We wonen hier met elf mensen. Er is een gezellige sfeer. We doen veel leuke activiteiten. Je hebt een eigen appartement met een kleine keuken, een slaapkamer en een badkamer. Je hebt een eigen voordeur. We wonen op de begane grond en de eerste verdieping.

Op iedere verdieping is een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Daar kun je samen koken en eten. Ook kun je er andere bewoners ontmoeten. Spelletjes spelen en televisie kijken. De begeleiding helpt je zelfstandig te wonen. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je als het nodig is. De Schelpenhof ligt in een gezellige buurt. De winkels zijn niet ver weg. Handig voor de boodschappen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina