Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wateringen

Heerenbanck

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Appartement, Studio, Eigen zit/slaapkamer, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Heerenbanck is een woonlocatie in Wateringen voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Heerenbanck in Wateringen

Locatie Heerenbanck is een appartementencomplex van 3 bouwlagen met 6 zelfstandige appartementen. De appartementen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping. Op elke verdieping zijn 3 appartementen. De appartementen hebben een grootte tussen de 30m2 en 45m2. De begane grond wordt verhuurd aan een winkel.

In je eigen appartement is er een keukenblok aanwezig met een aansluiting voor elektrisch koken. In de badkamer is een aansluiting voor een wasmachine/droger. Er is 1 kleiner appartement, dit is een 1-kamer appartement met een balkon. De overige appartementen hebben geen balkon. Het pand is rolstoeltoegankelijk en er is een lift aanwezig. Er is een gezamenlijke fietsruimte en schuurgedeelte.

Er is geen gezamenlijke ruimte bij de Heerenbanck. Op 3 minuten lopen heeft locatie de Blokkendoos een gezamenlijke ruimte die ook beschikbaar is voor bewoners van de Heerenbanck. Je kunt ook mee-eten bij de Blokkendoos, koffie drinken of een spelletje doen.

Adres
Herenstraat 24A
2291 BG Wateringen

Begeleiding

Je wordt begeleid vanuit je persoonlijke hulpvraag. De begeleiding bij Heerenbanck start in principe pas rond 15:00 tot 22:00. Bij vrije dagen, in de avond en in het weekend kan je terugvallen op locatie de Blokkendoos. Afhankelijk van de indicaties zal er dagelijks begeleiding aanwezig zijn. Het team bestaat uit MBO en HBO opgeleide medewerkers en naar gelang de indicaties het toelaten, iemand in de huishouding.


Omgeving

Locatie Heerenbanck ligt midden in het centrum van Wateringen. Op loopafstand is een supermarkt en zijn er winkels en cafeetjes te vinden.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons