Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Oranjehof

Oranjehof

Oranjehof in Pijnacker is een woonlocatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Hier wonen dertien mensen van diverse leeftijden.

Wonen bij Oranjehof

Alle appartementen liggen in een hofje. Iedereen heeft een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer, douche, wc en een tuintje. In het hofje wonen ook mensen zonder beperking. Eén appartement is het steunpunt. Begeleiding is hier overdag en 's avonds aanwezig. In de nacht is er telefonisch contact mogelijk met de nabijgelegen locatie. Op het steunpunt kun je elkaar ontmoeten, koffie drinken, samen eten of andere activiteiten ondernemen.

Overdag gaan de bewoners naar het werk/of dagbesteding. Begeleiding vindt plaats op basis van individuele ondersteuning. Cliënten die wonen op deze locatie zijn zelfstandig.

Het centrum en het openbaar vervoer is op loopafstand van de locatie.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina