Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Leidschendam

Lienhorst

Doelgroep

Auditieve beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Auditieve beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Lienhorst in Leidschendam is een woonlocatie voor mensen met een auditieve beperking. De begeleiders gebruiken gebarentaal. We wonen met zestien bewoners samen in twee woongroepen. We hebben een grote tuin. Bekijk de locatiepagina.

Wonen bij Lienhorst

Als je bij ons komt wonen, moet je wel een vorm van gebarentaal kennen. We hebben namelijk allemaal problemen met goed horen. Ook de begeleiders gebruiken gebarentaal. Soms gebruiken we ook kaarten met plaatjes. Overal in het huis is een speciaal flitsalarm. Dat gaat af als iemand op de deurbel drukt. In je bed heb je ook een trilalarm. Als er brand zou zijn, dan gaat dat ook af. In je appartement heb je een slaapkamer, een eigen douche en wc.

Adres
Duinmeierij 52a,b,c
2264 LC Leidschendam

Veel samen doen

We wonen in deze begeleide woonvorm met zestien bewoners samen in twee woongroepen. We doen veel samen. In de gezamenlijke woonkamer eten we en kun je tv kijken. Maar we doen ook spelletjes of spelen met de Wii. Maar lekker kletsen kan natuurlijk ook. In het weekend gaan we soms bowlen, sjoelen of knutselen. Wie zin heeft, loopt met elkaar de avondvierdaagse. Ook vieren we Sinterklaas, Kerstmis, Koninginnedag en Carnaval met elkaar. 

"Als je wilt, kun je in de zomer samen op vakantie. We zijn al in Turkije, Spanje en Tunesië geweest!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons