Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Rijswijk Zh

Blekerslaan

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Blekerslaan is een woonlocatie in het centrum van Rijswijk voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Zelfstandig begeleid wonen bij Blekerslaan in Rijswijk

Op locatie Blekerslaan wonen 10 mensen tussen de 40 en 70 jaar met een licht verstandelijke beperking zelfstandig begeleid. Iedere bewoner heeft een studio van 32 m2 met een eigen douche en toilet. Er is kookgelegenheid te realiseren in de studio, maar niet standaard aanwezig. In de badkamer is een alarmsysteem. Blekerslaan is gelijkvloers en er is een gemeenschappelijke ruimte. Overdag gaat iedereen naar het werk of naar de dagbesteding toe.

Begeleiding bij Blekerslaan

Overdag is er geen begeleiding aanwezig omdat iedereen naar het werk of de dagbesteding is. 's Avonds en in de weekenden worden er zowel binnen- als buitenshuis activiteiten georganiseerd. In de gemeenschappelijke ruimte wordt onder begeleiding gekookt en gegeten. Het ontbijt en de lunch maken de bewoners zelf.

Adres
Blekerslaan 49
2282 PA Rijswijk Zh

Ligging

Blekerslaan is in het centrum van Rijswijk gelegen. In de buurt ligt een markt en allerlei soorten winkels. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons