Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoornse Zoom

Hoornse Zoom

Hoornse Zoom is een woonlocatie in Delft. Er wonen 24 mensen met een verstandelijke beperking (LVB/VB). De bewoners zijn al wat ouder, maar nog steeds vitaal en redelijk zelfstandig. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Zelfstandig begeleid wonen bij Hoornse Zoom in Delft

Elke bewoner heeft een groot appartement met woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer. Er is één grote studio. In de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond ontmoeten de bewoners elkaar en wordt gezamenlijk gegeten. Er is een lift aanwezig.

Persoonlijke begeleiding bij Hoornse Zoom

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Overdag gaan de bewoners naar het werk of de dagbesteding. Voor een aantal bewoners wordt dagbesteding binnen de woonlocatie verzorgd in een speciaal daarvoor bestemde ruimte.

De Hoornse Zoom ligt in een nieuwbouwwijk. Het centrum van Den Hoorn bevindt zich op 10 minuten loopafstand. De bushalte is vlakbij. In de omgeving is een ziekenhuis.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina