Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Blokkendoos

Blokkendoos

Blokkendoos is een woonlocatie in Wateringen voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen met zestien mensen. Tussen de 25 en 60 jaar.

Wonen bij Blokkendoos

De woningen zijn verdeeld over twee verdiepingen. We hebben allemaal een eigen appartement met een douche, wc en een kleine keuken. De begeleiders helpen als je dat wilt, maar ze nemen niet alles over. Je moet het zelf leren en zij geven je raad en advies. Op de begane grond zit de huisarts en de apotheek. Daarboven wonen wij.

Begeleiding Blokkendoos

De begeleiding is er elke middag vanaf vier uur. Ze blijven ook 's avonds en ‘s nachts. Op woensdag, vrijdag en in het weekend is er altijd een begeleider aanwezig. In Wateringen wonen we midden in het centrum. De winkels zijn vlakbij.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina