Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Leusden

Ben jij op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Leusden of omgeving? Kijk dan eens naar de woonlocaties van Philadelphia. We vertellen je graag meer!

Neem contact op

Begeleid wonen in Leusden

Wil jij graag begeleid wonen in Leusden of omgeving? Op een fijne, veilige plek waar jij je snel thuis voelt? Dan is wonen bij Philadelphia misschien wel iets voor jou. Onze professionele begeleiding staat voor je klaar.

Op onze locatie voor begeleid wonen in Leusden wonen mensen met een (licht) verstandelijke beperking en mensen met een ernstig meervoudige beperking. Iedereen heeft een eigen zit-/slaapkamer. Ook zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar jij je medebewoners kunt ontmoeten. Bijvoorbeeld voor een kop koffie of thee. Of om samen te eten.

Altijd begeleiding aanwezig

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij je eigen leven kunt leiden. We proberen er daarom voor te zorgen dat je op onze woonlocaties zo zelfstandig mogelijk kunt wonen. Heb je hier hulp bij nodig? Dan staat onze begeleiding op de woonlocatie in Leusden altijd voor je klaar.

Eigen dagbesteding

Wil je overdag graag naar een locatie voor dagbesteding? Als je kiest voor begeleid wonen in Leusden bij Philadelphia hoef je hier niet ver voor te reizen. Deze woonlocatie heeft namelijk een eigen dagbesteding! Er is hier van alles te doen. Van snoezelen tot muziek maken. Ook gaan we soms samen naar het bos of de dierentuin.

Wonen in Leusden of omgeving

Philadelphia heeft niet alleen een locatie voor begeleid wonen in Leusden. Je kunt ook kijken naar een van onze locaties voor begeleid wonen in de omgeving. Zo hebben we woonlocaties in Hoevelaken, Amersfoort, Woudenberg en Maarn. Wil je meer weten over deze locaties voor begeleid wonen? Op onze website vind je een locatiegids met meer informatie.

Meer over wonen bij Philadelphia

Wil je meer weten over wonen bij Philadelphia? Of heb je een vraag over een van onze locaties voor begeleid wonen in Leusden of omgeving? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Of ga naar de pagina over begeleid wonen op onze website.