Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Noord-holland

Ben je op zoek naar een plek voor begeleid wonen in Noord-Holland? Kom naar Philadelphia. Onze zorgprofessionals staan voor je klaar. Meer weten? Lees hier verder.

Contact

Begeleid wonen Noord-Holland

Wil je graag begeleid wonen in Noord-Holland? Dan is een woonlocatie van Philadelphia in Noord-Holland misschien iets voor jou. Als je begeleid komt wonen bij Philadelphia, staan er altijd professionele begeleiders voor je klaar. Ze helpen je in je dagelijks leven en willen graag dat je je thuis voelt.

Als je bij Philadelphia komt wonen, heb je een eigen kamer of appartement. Er is ook een huiskamer. Deze deel je met je medebewoners. In de huiskamer kun je samen koken en eten. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook een film kijken, spelletjes doen of gezellig kletsen met je medebewoners. Ook kun je meedoen aan activiteiten waar we het samen gezellig hebben. Ben je liever in je eigen appartement of kamer? Dat kan natuurlijk ook altijd.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

In Noord-Holland zijn verschillende locaties voor begeleid wonen van Philadelphia. Bijvoorbeeld dicht bij de kust, aan het IJsselmeer of in grote steden zoals Amsterdam of Haarlem. Leuke activiteiten in Noord-Holland zijn daardoor altijd in de buurt. Zoals sporten bij een sportclub of muziek maken bij een muziekschool. Je kunt samen of alleen op onderzoek uit in de omgeving. Daardoor ontdek je wat je leuk vindt en wat je talenten zijn. Je begeleiders zijn er voor je om je hierbij te helpen.

Bescherm wonen Noord-Holland

Je kunt ook beschermd wonen in Noord-Holland. Dit kan handig zijn als je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen. De professionele begeleiders van Philadelphia helpen jou bij structuur en regelmaat in jouw leven. Zodat je steeds zelfstandiger kunt leven. Beschermd wonen is vooral geschikt voor mensen met autisme of voor iemand die verslaafd is.

Woonbegeleiding Noord-Holland

Lijkt woonbegeleiding bij Philadelphia in Noord-Holland jou wel wat, maar weet je niet zeker wat bij jou past? Bekijk dan deze pagina over wonen bij Philadelphia. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. We beantwoorden jouw vragen over begeleid wonen in Noord-Holland graag!