Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Persijnhof

Persijnhof

Persijnhof is een woonlocatie in Bergen. Bij Persijnhof wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je woont hier zelfstandig in je eigen appartement. Overdag is iedereen naar het werk of de dagbesteding.

Wonen bij Persijnhof

Persijnhof bestaat uit drie eengezinswoningen met in totaal vijf appartementen. Ieder appartement heeft een woonkamer, open keuken, een badkamer en een slaapkamer. Er wonen mensen boven en beneden. Er is geen lift. Er is wel een gemeenschappelijke woonkamer waar we samen koken, eten en ontspannen. Er is ook een grote tuin waar we lekker kunnen zitten. En genieten van de zon. Aan de overkant van de straat zijn ook nog twee appartementen voor twee personen. Die bewoners komen ook bij ons over de vloer.

In de omgeving

We doen veel activiteiten. Hier kan je aan mee doen als je wilt. Je kan paardrijden, dansen, zwemmen, gymen en tekenen. We wonen vlakbij het gezellige centrum van Bergen. Hier zijn veel winkels en restaurants. De stad Alkmaar is ook dichtbij.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina