Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wittenburg

Wittenburg

De Wittenburg is een woonlocatie in Bergen. Bij De Wittenburg wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je woont hier zelfstandig in je eigen appartement. We wonen aan de rand van het Bergense Bos vlakbij het centrum.

Wonen De Wittenburg

Het bijzondere aan ons pand is de vorm. Van de zijkant lijkt het een beetje op een boot. Bij De Wittenburg wonen we met achttien bewoners. Je hebt een eigen appartement met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het gebouw heeft vier woonlagen. Op elke verdieping is een gemeenschappelijke woonkamer. Hier koken, eten en ontspannen we samen. En kan je elkaar en de begeleiding ontmoeten. Als het mooi weer is kunnen we op het terras zitten. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om in je eigen appartement te koken en te eten. Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. Er is ook interne dagbesteding op de Wittenburg. Dat is de Torenkamer. Ook hebben we een grote schuur en een grote tuin waar iedereen gebruik van mag maken.

Dagbesteding De Torenkamer

In een gezellige ruimte op de derde verdieping van het gebouw is de interne dagbesteding de Torenkamer gevestigd. Hier zorgen twee vaste medewerkers voor de begeleiding die aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten. Wij willen een veilige werkplek bieden, waar je in je eigen tempo je dagprogramma kunt uitvoeren.

De dagbesteding is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 15.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Om 12.15 uur lunchen we met zijn allen en na de lunch is een rustmoment. Bekijk ook onze Facebook voor de producten die hier worden gemaakt.

Heerlijk uitwaaien aan het strand

Bergen is een leuk dorp. We wonen vlakbij het centrum. Hier zijn winkels en restaurants. Handig voor de boodschappen. En het strand is maar op korte afstand. Ongeveer 15 minuten fietsen. Hier kan je heerlijk uitwaaien.

Netwerk

We vinden het netwerk van de bewoners erg belangrijk. Daarom richten wij ons erop om met verwanten af te stemmen, samen te werken en hen vanaf het begin te betrekken bij de begeleiding aan de bewoners.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina