Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Tamarixplantsoen

Tamarixplantsoen

Tamarixplantsoen is een woonlocatie in Heerhugowaard. Bij Tamarixplantsoen wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met 37 bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij Tamarixplantsoen


Bij Tamarixplantsoen heb je een eigen appartement. Met een woonkamer, keuken en badkamer met douche en toilet. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer. Hier koken en eten we samen. Als je wilt mag je natuurlijk ook in je eigen appartement koken en eten. Hier kan je andere bewoners ontmoeten. En lekker relaxen. Als het mooi weer is, kun je heerlijk op het balkon of op het terras zitten. De locatie is rolstoelvriendelijk.

Diverse (sport)clubs


Er is altijd begeleiding in het huis. Er zijn diverse (sport)clubs in Heerhugowaard. Je kunt bijvoorbeeld paardrijden, dansen, zwemmen, gym of tekenen. Heerhugowaard is een leuke gemeente. We wonen vlakbij het oude centrum. Hier is op maandag een gezellige markt. Het winkelcentrum en de terrasjes zijn dicht bij de locatie.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina