Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Heerhugowaard

Godfried Bomansstraat

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychiatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Godfried Bomansstraat is een woonlocatie in Heerhugowaard voor mensen met lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij Godfried Bomansstraat In Heerhugowaard
De locatie bevindt zich op de tweede verdieping van een appartementencomplex en heeft een groot gezamenlijk dakterras. Er wonen veertien mensen in de leeftijd tussen de 25 en 60 jaar. Op de begane grond is een basisschool, wijkcentrum en reguliere appartementen.
Je krijgt een appartement met een eigen slaapkamer, badkamer en een woonkamer met open keuken. De appartementen hebben een (frans) balkon.
We hebben twee algemene ruimtes waar je samen kunt eten, koffie kunt drinken of deel kunt nemen aan een activiteit zoals knutselen of een spelletje spelen. Op de Godfried Bomansstraat heerst een gezellige sfeer. Soms gaan we met elkaar lekker op stap. Een terrasje pakken, bowlen of wandelen.

Dagbesteding of werk
Bewoners gaan naar de dagbesteding of hun werk. Met de bewoners die minder naar dagbesteding of werk gaan wordt een individuele dag invulling afgestemd.
Bij thuiskomst op de locatie is er de begeleiding en kunnen bewoners vertellen wat zij die dag hebben meegemaakt.
Het avondeten wordt extern georganiseerd en in het weekend koken we zelf op de locatie. We eten samen in de algemene ruimtes, maar kan in overleg ook zelf in het appartement worden gekookt en gegeten.

Adres
Godfried Bomanstraat 92
1702 GT Heerhugowaard

In de omgeving

Er zijn sportverenigingen, soosmiddagen, disco’s en eens in de twee weken met de locatie bowlen. Dit is allemaal makkelijk bereikbaar per fiets, het openbaar vervoer of bijvoorbeeld de Hugohopper. De locatie is centraal gelegen op ca. 800m van winkelcentra, supermarkten en sportgelegenheden.

"In Heerhugowaard en omstreken worden veel activiteiten georganiseerd"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons