Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Godfried Bomansstraat

Godfried Bomansstraat

Godfried Bomansstraat is een woonlocatie in Heerhugowaard voor mensen met lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij Godfried Bomansstraat In Heerhugowaard
De locatie bevindt zich op de tweede verdieping van een appartementencomplex en heeft een groot gezamenlijk dakterras. Er wonen veertien mensen in de leeftijd tussen de 25 en 60 jaar. Op de begane grond is een basisschool, wijkcentrum en reguliere appartementen.
Je krijgt een appartement met een eigen slaapkamer, badkamer en een woonkamer met open keuken. De appartementen hebben een (frans) balkon.
We hebben twee algemene ruimtes waar je samen kunt eten, koffie kunt drinken of deel kunt nemen aan een activiteit zoals knutselen of een spelletje spelen. Op de Godfried Bomansstraat heerst een gezellige sfeer. Soms gaan we met elkaar lekker op stap. Een terrasje pakken, bowlen of wandelen.

Dagbesteding of werk
Bewoners gaan naar de dagbesteding of hun werk. Met de bewoners die minder naar dagbesteding of werk gaan wordt een individuele dag invulling afgestemd.
Bij thuiskomst op de locatie is er de begeleiding en kunnen bewoners vertellen wat zij die dag hebben meegemaakt.
Het avondeten wordt extern georganiseerd en in het weekend koken we zelf op de locatie. We eten samen in de algemene ruimtes, maar kan in overleg ook zelf in het appartement worden gekookt en gegeten.

In de omgeving
In Heerhugowaard en omstreken worden veel activiteiten georganiseerd. Er zijn sportverenigingen, soosmiddagen, disco’s en eens in de twee weken met de locatie bowlen. Dit is allemaal makkelijk bereikbaar per fiets, het openbaar vervoer of bijvoorbeeld de Hugohopper. De locatie is centraal gelegen op ca. 800m van winkelcentra, supermarkten en sportgelegenheden.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina