Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Van Eedenplein

Van Eedenplein

Het Eedenplein is een woonlocatie in Heerhugowaard. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Iedereen woont in het appartementencomplex en krijgt dagbesteding in de omgeving van Heerhugowaard.

Wonen bij het Eedenplein

Bij het Eedenplein worden de bewoners individueel begeleid. De begeleiders helpen om iedereen zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Voor de een betekent dit om van tijd tot tijd een praatje te maken. Een ander wordt geholpen met douchen en het maken van eten.

Dichtbij steunpunt

Het is heel plezierig wonen bij deze locatie. Zo is er een steunpunt waar koffie kan worden gedronken. Alle bewoners hebben een eigen kamer, zodat ze hun eigen leven kunnen leiden. Maar als ze het willen, kunnen ze naar de gemeenschappelijke ruimte toe. Bijvoorbeeld om samen te eten of een spel te doen. In de zomer worden er veel activiteiten georganiseerd, zoals wandelingen. De locatie is heel gevarieerd, wat het wonen erg bijzonder maakt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina