Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Heerhugowaard

Van Eedenplein

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Het Eedenplein is een woonlocatie in Heerhugowaard. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Iedereen woont in het appartementencomplex en krijgt dagbesteding in de omgeving van Heerhugowaard.

Wonen bij het Eedenplein

Bij het Eedenplein worden de bewoners individueel begeleid. De begeleiders helpen om iedereen zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Voor de een betekent dit om van tijd tot tijd een praatje te maken. Een ander wordt geholpen met douchen en het maken van eten.

Adres
Van Eedenplein 28/96
1702 GW Heerhugowaard

Dichtbij steunpunt

Er is er een steunpunt waar koffie kan worden gedronken. Alle bewoners hebben een eigen kamer, zodat ze hun eigen leven kunnen leiden. Maar als ze het willen, kunnen ze naar de gemeenschappelijke ruimte toe. Bijvoorbeeld om samen te eten of een spel te doen. In de zomer worden er veel activiteiten georganiseerd, zoals wandelingen. De locatie is heel gevarieerd, wat het wonen erg bijzonder maakt.

"Het is heel plezierig wonen bij deze locatie"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons