Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Twuyverhoek

Twuyverhoek

Twuyverhoek is een woonlocatie in Sint Pancras. Bij Twuyverhoek wonen mensen met verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Je woont hier zelfstandig. Natuurlijk helpen de begeleiders samen met je eigen netwerk en vrijwilligers je hierbij.

Wonen bij Twuyverhoek

We wonen hier met negentien bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. We hebben ook studio’s en woningen met twee slaapkamers. Iedereen heeft ook een eigen balkon of terras. Er zijn vijf woningen waar je met een rolstoel kunt wonen.

Er is een steunpunt op locatie. Daar ontmoet je na het werk of de dagbesteding andere bewoners. En kun je vertellen wat je die dag hebt meegemaakt. We koken en eten hier ook wel eens samen. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om zelf te koken en te eten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina