Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Huizen

Wil jij begeleid wonen in Huizen? Maar ben je nog op zoek naar een goede plek? Kijk dan eens naar de woonlocaties van Philadelphia. Lees verder en ontdek meer!

Neem contact op

Begeleid wonen Huizen

Droom jij van een eigen plek in Huizen? Waar je zo veel mogelijk je eigen leven kunt leiden, met de hulp die jij daarbij nodig hebt? Dan is begeleid wonen in Huizen bij Philadelphia misschien wel iets voor jou. We hebben verschillende typen woonlocaties. Zodat er altijd een locatie is die bij jouw woonwensen en behoeftes past.

Kies je voor begeleid wonen in Huizen bij Philadelphia? Dan krijg je altijd een eigen plek. Op sommige woonlocaties is dat een studio of een eigen slaapkamer. Op andere locaties woon je nog iets zelfstandiger, namelijk in je eigen appartement.

Contact met medebewoners

Op al onze woonlocaties in Huizen kun je ook gebruikmaken van een gemeenschappelijke woonruimte. Hier kun je ’s avonds terecht na je dagbesteding of na een dag werken. Bijvoorbeeld om te eten, televisie te kijken of een spelletje te spelen met je medebewoners. Uiteraard alleen als jij hier behoefte aan hebt. Je kunt je ook altijd terugtrekken op je eigen plek.

Individuele begeleiding

Heb je individuele begeleiding nodig bij bepaalde dagelijkse activiteiten? Bijvoorbeeld bij het boodschappen doen of het schoonhouden van je appartement? Dan staan onze professionele begeleiders voor je klaar. Op sommige locaties voor begeleid wonen in Huizen komen er ook regelmatig familieleden en vrijwilligers langs. Ook zij zorgen ervoor dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt.

Welke locatie past bij jou?

Wil jij graag in de buurt van een winkelcentrum wonen? Of vind je het belangrijk om een sportschool en een bioscoop in de buurt te hebben? In de locatiegids op onze website vind je meer informatie over onze verschillende locaties voor begeleid wonen in Huizen. Zo kun jij ontdekken welke woonlocatie het beste bij jou past.

Neem contact op met ons clientbureau

Voor meer informatie over begeleid wonen bij Philadelphia kun je terecht op de pagina over begeleid wonen op onze website. Ook kun je op werkdagen gratis contact opnemen met ons cliëntbureau. Onze collega’s helpen je graag verder!