Trion is een werk- en dagbestedingslocatie in Apeldoorn. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking (VB). Trion is een productiebedrijf waar je een vak kunt leren. Je hebt verschillende werkmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een binnen-, een buiten- en een klussendienst.

Dagbesteding bij Trion

De buitendienst maakt onder andere de omgeving van de ingang van een groot kantoor schoon. Ze zorgen dat het groen er goed bijstaat en onderhouden de prullenbakken en bankjes die buiten staan. Ook onderhouden ze tuinen van enkele particulieren.

Klussendienst en binnendienst

De klussendienst zorgt ervoor dat de machines die we gebruiken, bijvoorbeeld bladblazers, weer gerepareerd worden als ze stuk gaan. Zij doen technisch werk in een werkplaats. De binnendienst is ook belangrijk. Zij nemen de telefoon op, maken afspraken en doen de administratie.

Sommigen van ons werken via Trion bij andere bedrijven. Bij het dierenasiel of de Gamma. Je werkt daar in een team. Wel krijg je hulp en begeleiding vanuit Trion als dat nodig is.

Samen voor kwaliteit

Niet iedereen kan zomaar bij Trion komen en onze bodywarmer dragen. Je moet wel echt je handen uit de mouwen steken en samen zorgen we ervoor dat we kwaliteit leveren. Bij ons komen ook leerlingen van ZMLK-scholen. Zij kunnen van dichtbij zien en voelen wat voor werkzaamheden ze leuk vinden.

asdas

Doelgroep

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.