Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

3sprong

3sprong

De 3sprong is een woonlocatie in Bennekom voor 24 mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Zelfstandig begeleid wonen bij de 3sprong

De appartementen zijn gelegen in een gebouw met drie verdiepingen. Alle bewoners hebben een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, keuken en douche/toilet. Op de begane grond en de eerste verdieping zijn gemeenschappelijke multifunctionele ruimten. De 3Sprong ligt in een woonwijk tegen de bosrand aan en op 5 minuten loopafstand van het centrum van Bennekom.

Zoveel privacy als je zelf wenst

De begeleider komt regelmatig bij de bewoners thuis. Alles wat belangrijk is voor de bewoner in zijn/haar omgeving, wordt besproken. In de multifunctionele ruimte is er de mogelijkheid om samen te eten en koffie te drinken. De bewoners doen er ook spelletjes of ze kijken naar de televisie. Er zijn ook bewoners die liever in hun eigen appartement blijven. Dat kan natuurlijk ook. Bij de 3sprong respecteren we de privacy en voorkeur van iedere bewoner.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina