Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zutphen

't Berghege

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

‘t Berghege is een woonlocatie in Zutphen. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Bij ‘t Berghege wonen twaalf mensen. De locatie ligt in de wijk Leesten.

Wonen bij ‘t Berghege

Iedereen heeft een eigen appartement dat je zelf mag inrichten bij ‘t Berghege. Als je wilt, kun in je eigen appartement koken en eten. Sommige bewoners kunnen dat heel goed. Andere bewoners vinden het gezellig om samen te koken en te eten. Dat doen ze in de gemeenschappelijke ruimte. Natuurlijk drinken we na het eten ook nog even koffie samen.

Adres
Bernhard Lievegoedstraat 32
7207 PT Zutphen

Vaste begeleiders

Bewoners gaan overdag naar het werk of de dagbesteding. Als je thuiskomt, is de begeleiding er. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Ze weten dus precies waarbij ze jou moeten ondersteunen.

Pal tegenover ‘t Berghege ligt het winkelcentrum. Dat is handig om boodschappen te doen. De appartementen liggen op de begane grond en op de eerste verdieping. Daarboven wonen andere mensen. Daar kun je af en toe een praatje mee maken.

"Onze begeleiders leren jou goed kennen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons