Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Genemuiden

't Olde Stadhuus

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Auditieve beperking, Visuele beperking, psychische problematiek, visuele beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijkheid, Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

´t Olde Staduus is een dagbestedingslocatie in het voormalig Stadhuis van Genemuiden voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Bij ons werk je in het hart van Genemuiden, midden in de maatschappij. Je kunt veel verschillende werkzaamheden doen. Zo kun je aan de slag bij onze taart- en hapjesservice. Of je serveert koffie en thee op de markt. Ook doen wij arbeidsmatig werk voor bedrijven uit de buurt. Daarnaast kun je meedoen aan creatieve activiteiten zoals papier maken, kaarten maken en knutselen. Twee keer per jaar organiseren wij een markt. Hier verkopen wij onze producten waar we samen aan hebben gewerkt.

Je kunt meehelpen met de voorbereidingen voor bruiloften. Zo zorgen wij ervoor dat het rond het 't Olde Staduus schoon is. 't Olde Staduus is namelijk een populaire trouwlocatie. Kortom: er is genoeg gevarieerd werk te doen! Je leert nieuwe mensen kennen en je werkt aan je zelfstandigheid. Ook werken wij samen met Van Dijk Brasserie. Hier kun je in de bediening of de keuken werken. Je voorziet gasten van koffie, thee, frisdrank, taart en lunches. Je leert om bestellingen op te nemen, klaar te maken en om uit te serveren. Mocht het iets voor jou zijn dan kunnen wij jou begeleiden bij het doorstromen naar een TalentWerkt!-plek. Dit is een plek binnen een bedrijf dat aansluit bij jouw wens, vraag en kwaliteiten. Ook biedt Philadelphia leerwerktrajecten aan.

Voor wie?

Iedereen met een indicatie dagbesteding kan bij ons aan de slag. Samen met jou kijken we naar wat je leuk vindt en wat je mogelijkheden zijn. Je werkt nooit alleen. Er zijn altijd begeleiders aanwezig. We hebben ook een enthousiaste en betrokken club met vrijwilligers die ons dagelijks helpen.

Talenten ontdekken

Bij ’t Olde Staduss kun je je talenten ontdekken. We kijken hiervoor samen naar jouw wensen. Waar ben je goed in? Wat kun je al? En wat wil je nog leren? Zo kun je jezelf verder ontwikkelen en het beste uit jezelf halen.

Werktijden

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 15.30 uur. We kijken samen met jou hoeveel dagen en uren voor jou haalbaar zijn. Is dit echt iets voor jou? Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je een keer komen kijken? Je bent van harte welkom.

Adres
Havenplein 1
8281 EV Genemuiden

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons