Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

't Bakhuys

't Bakhuys

‘t Bakhuys is een werk- en dagbestedingslocatie in Huizen. Hier werken veertien mensen met een verstandelijke beperking (VB). Het is hier altijd gezellig!

Dagbesteding ‘t Bakhuys

Je mag de hele week in de bakkerij komen. Of een paar dagen. Samen zijn we trots op de producten die we maken. We verkopen onze lekkernijen aan bedrijven en zelfs aan restaurants. Vooral onze appeltaart is beroemd. De begeleiders helpen je waar je het nodig hebt.

Werkzaamheden

Alle medewerkers krijgen een taak in de bakkerij. Je kunt deeg maken of gebaksvormen invetten. We rollen het bladerdeeg uit en snijden koekjes. Voor iedereen is wat te doen. Zo moeten er ook wekelijkse boodschappen gedaan worden en maken we elke dag de bakkerij helemaal schoon.

‘t Bakhuys is een geweldige plek om te werken. Het ruikt hier altijd heerlijk. Naar verse saucijzenbroodjes en appeltaart. En pure chocola. Een plek waar je als je jarig bent zelf een cake mag bakken om aan je collega's te trakteren. Als dat geen feest is…

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina