Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hilversum

't Bakhuys

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Auditieve beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

‘t Bakhuys

‘t Bakhuys is een werk- en dagbestedingslocatie in Huizen. Hier werken veertien mensen met een verstandelijke beperking (VB). Het is hier altijd gezellig!!!

Dagbesteding ‘t Bakhuys

Je mag de hele week in de bakkerij komen. Of een paar dagen. We verkopen onze lekkernijen aan bedrijven en zelfs aan restaurants. Vooral onze appeltaart is beroemd. De begeleiders helpen je waar je het nodig hebt.

Adres
2e Loswal 15A
1216 BC Hilversum

Werkzaamheden

Alle medewerkers krijgen een taak in de bakkerij. Je kunt deeg maken of gebaksvormen invetten. We rollen het bladerdeeg uit en snijden koekjes. Voor iedereen is wat te doen. Zo moeten er ook wekelijkse boodschappen gedaan worden en maken we elke dag de bakkerij helemaal schoon.

‘t Bakhuys is een geweldige plek om te werken. Het ruikt hier altijd heerlijk. Naar verse saucijzenbroodjes en appeltaart. En pure chocola. Een plek waar je als je jarig bent zelf een cake mag bakken om aan je collega's te trakteren. Als dat geen feest is…

"Samen zijn we trots op de producten die we maken"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons