Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Achtergracht

Achtergracht

De Achtergracht is een woonlocatie in Weesp voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en mensen met autisme.

Wonen bij de Achtergracht in Weesp
Locatie de Achtergracht staat midden in het centrum van het vestingstadje Weesp. Er wonen 9 cliënten waarvan de leeftijd varieert tussen de 30 en 48 jaar oud. Je hebt hier je eigen appartement en deelt de voordeur met de andere bewoners. Er is een gezamenlijke keuken, woonkamer en ruimte waar wasmachines en drogers staan. De woonkamer heeft zicht op een gezellige patio.

De begeleiding
De begeleiding is gericht op de opstart van de dag. We doen gezamenlijk de boodschappen en we koken met elkaar voor de hele groep. We hebben aandacht voor jou, in verschillende activiteiten en gesprekken. Vrijwilligers zijn een aanvulling op de begeleiding voor een individueel uitje, knutsel activiteiten of wandelen met de hond.

Ligging
De Achtergracht ligt midden in het centrum van Weesp. Daar zijn alle soorten winkels aanwezig, van kledingzaak tot supermarkt, en natuurlijk de nodige cafeetjes en eetgelegenheden. Er is een kerk op loopafstand van de locatie. In de omgeving is ook een park aanwezig.

Welkom!
We hebben op dit moment een open plek voor een nieuwe bewoner. Wil je langskomen? Je bent van harte welkom. Wil je als begeleider werken op deze leuke locatie? Kijk dan op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina