Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hilversum

't Trefpunt

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Auditieve beperking, Visuele beperking

Locatietype

Ontmoetingsplek, Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

‘t Trefpunt is een werk- en dagbestedingslocatie en ontmoetingsplek in Hilversum voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB).

Dagbesteding bij ‘t Trefpunt


De meeste mensen op 't Trefpunt zijn allemaal wat ouder. De begeleiders weten precies hoe ze daarmee om moeten gaan. We kijken goed naar wat jij wilt en nodig hebt. Daar helpen we je bij. Dit doen we met belevingsgerichte zorg.

Belevingsgerichte zorg


Belevingsgerichte zorg helpt om je te begrijpen vanuit jouw verleden. Het is bedoeld om beter zicht te hebben op het hier en nu en zicht te krijgen op jouw begeleidingsbehoefte. Als je weet wat iemand beweegt, leg je gemakkelijker contact. Bij belevingsgerichte zorg wordt de nadruk gelegd op positieve momenten en contacten, zodat het leven voor jou hanteerbaar wordt gemaakt.

Adres
Noordse Bosje 47
1211 BE Hilversum

Begeleiding

De begeleiders streven ernaar te zorgen dat iedereen het naar de zin heeft. Het is ongedwongen en gezellig bij ‘t Trefpunt. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen manier actief zijn. Heb je hulp nodig met het eten of de wc? Dan is dat bij onsheel gewoon. Je kunt iedere dag naar het Trefpunt komen. Sommigen komen zelfstandig. Anderen nemen een taxibusje. Op het Trefpunt doen we veel leuke dingen. We maken muziek, we knutselen en koken. En we bewegen door een spel of op muziek. Als het mooi weer is, gaan we vaak naar de markt. Natuurlijk drinken we ook koffie samen. En eten we met elkaar. Dat is gezellig. Dan praten we over van alles en nog wat. 

"Ik mag alles in mijn eigen tempo doen"
- Bewoner

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons