Natuurcentrum is een werk- en dagbestedingslocatie in Gorinchem. Op het Natuurcentrum bieden we voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB) dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Dagbesteding Natuurcentrum

Onder aansturing van begeleiders ga je aan de slag op het Natuurcentrum. Je hebt de mogelijkheid om veel nieuwe vaardigheden te leren. Je kunt kiezen uit dierverzorging, horeca of bijvoorbeeld administratie. Er zijn vele mogelijkheden. We onderzoeken graag samen wat bij jou past en waar je plezier uit haalt.

Dynamische werkplek

De samenwerking tussen mensen met en zonder beperking, maakt het Natuurcentrum tot een unieke en dynamische werkplek. Openingstijden Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur Zondag van 11.00 tot 17.00 Restaurant tot 19.30 uur (keuken open tot 18.30 uur)

Natuurcentrum

Werk en dagbesteding
Gijsbert van Andelpark 1
4204 HZ GORINCHEM
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.