Leerwerkcentrum Vechtdal is een werk- en dagbestedingslocatie in Dalfsen. Hier komen mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB). We zijn er voor (jong)volwassenen die graag aan de slag willen.

Dagbesteding Vechtdal

Bij Vechtdal maken we samen afspraken over jouw leerdoelen. Deze schrijven we op in een plan. Dit plan heeft drie stappen. We kijken eerst wat jouw wensen zijn. En wat je al kunt en wat je nog wilt leren. Daarna kijken we welk bedrijf bij jou past. Dit kan bijvoorbeeld een supermarkt zijn, tuincentrum of verpleeghuis. Daarna gaan we oefenen. Samen bespreken we hoe het gaat. En wat je nog kunt leren. Als het goed gaat, kun je stage lopen bij een bedrijf of een trainingsplaats. We zijn er ook voor mensen die moeilijk werk kunnen vinden. Omdat ze niet goed weten welk werk ze leuk vinden. Of omdat ze nog vaardigheden moeten leren. Zoals machines bedienen en samenwerken.

Verschillende leer/werkplekken

We hebben verschillende ruimtes bij Vechtdal. Er is een ruimte voor dagbesteding. Daar doen we creatieve activiteiten zoals schilderen. Ook zijn er verschillende leer/werkplekken. Bijvoorbeeld voor hout bewerken, zagen of vogelhuisjes maken. Maar ook het onderhouden van fietsen, helpen in de horeca, kaarsen maken en leren werken met computers.

Leerwerkcentrum Vechtdal

Werk en dagbesteding
Korenstraat 49
7722RS DALFSEN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.