Catering Connexxion is een dagbestedingslocatie in IJsselmuiden. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Ken jij vervoersbedrijf Connexxion? Bij het hoofdkantoor in IJsselmuiden verzorgen wij iedere dag de lunch voor de medewerkers.

Dagbesteding Catering Connexxion

We werken hier met tien mensen. We zijn trots op ons werk. De medewerkers van Connexxion zijn erg blij met ons. We maken lekkere broodjes en gezonde salades! Maar natuurlijk frituren we ook heerlijke snacks. Natuurlijk hoort daar ook het schoonmaken bij. De kantine en keuken moeten er keurig uitzien. Dat hoor ook bij werken in de catering. Het is hier hard werken, maar wel heel gezellig!

Catering Connexxion

Werk en dagbesteding
Oosterlandenweg 15
8271 ES IJSSELMUIDEN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Ligging

De locatie bevindt zich in een buitenwijk.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.