Begeleid wonen Rotterdam

Wil jij graag zelfstandig wonen in Rotterdam? Dat kan met ondersteuning van Philadelphia. Begeleid wonen noemen we dat. Jij leeft jouw leven en als je ondersteuning nodig hebt, dan staat er een begeleider voor je klaar.


Je woont in je eigen appartement bij Philadelphia. Overdag ga je naar dagbesteding of werk. Of je bent lekker bezig met een hobby. Je spreekt af met vrienden of familie. En als je zin hebt, ga je naar de gezamenlijke huiskamer waar je andere bewoners tegenkomt. Even een praatje maken bijvoorbeeld. Klinkt goed toch? Bij Philadelphia leef je op jouw manier.

Begeleid wonen in de gemeente Rotterdam 

In de gemeente Rotterdam hebben we verschillende locaties voor begeleid wonen. In deze bruisende stad is van alles te doen. In de wijk waar je woont, zijn de winkels dichtbij. Net als het openbaar vervoer. Dus heb je de behoefte om lekker te gaan shoppen? Je bent zo in het centrum. En wat dacht je van een bezoekje aan de Euromast of met een rondvaartboot door de haven? 

 

Ondersteuning op maat

Lijkt wonen in Rotterdam je leuk? Als je bij Philadelphia komt wonen, heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Hoe we je kunnen ondersteunen, wat je van ons mag verwachten en hoe het zit met de financiën lees je op de pagina Wonen bij Philadelphia . Er zijn verschillende mogelijkheden en we kijken altijd samen naar welke begeleiding jij nodig hebt. Ook kijken we samen wat je nog wilt leren. Je mag dingen uitproberen, want zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

 

Stel je vragen over wonen in Rotterdam

Heb je nog vragen over begeleid wonen of zelfstandig wonen? Dat snappen we. De beslissing om te verhuizen neem je niet zomaar, want de plek waar je woont is superbelangrijk. Je kunt ons met al je vragen gratis bellen op 0800 - 0830. We beantwoorden ze met liefde.