Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Rotterdam

Ben je op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Rotterdam? Bij Philadelphia vind je een plek die bij je past. Lees snel verder voor meer informatie!

Contact

Begeleid wonen Rotterdam

Wil jij graag zelfstandig wonen in Rotterdam? Dat kan met ondersteuning van Philadelphia. Begeleid wonen noemen we dat. Jij leeft jouw leven en als je ondersteuning nodig hebt, dan staat er een begeleider voor je klaar.

Je woont in je eigen appartement bij Philadelphia. Overdag ga je naar dagbesteding of werk. Of je bent lekker bezig met een hobby. Je spreekt af met vrienden of familie. En als je zin hebt, ga je naar de gezamenlijke huiskamer waar je andere bewoners tegenkomt. Even een praatje maken bijvoorbeeld. Klinkt goed toch? Bij Philadelphia leef je op jouw manier.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

In de gemeente Rotterdam hebben we verschillende locaties voor begeleid wonen. In deze bruisende stad is van alles te doen. In de wijk waar je woont, zijn de winkels dichtbij. Net als het openbaar vervoer. Dus heb je de behoefte om lekker te gaan shoppen? Je bent zo in het centrum. En wat dacht je van een bezoekje aan de Euromast of met een rondvaartboot door de haven?

Ondersteuning op maat

Lijkt wonen in Rotterdam je leuk? Als je bij Philadelphia komt wonen, heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Hoe we je kunnen ondersteunen, wat je van ons mag verwachten en hoe het zit met de financiën lees je op de pagina Wonen bij Philadelphia . Er zijn verschillende mogelijkheden en we kijken altijd samen naar welke begeleiding jij nodig hebt. Ook kijken we samen wat je nog wilt leren. Je mag dingen uitproberen, want zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent.