Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoogvliet

Eline Verestraat

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Eline Verestraat in Hoogvliet is een woonlocatie voor 19 mensen tussen 23 en 60 jaar met een (licht) verstandelijke beperking (LVB / VB).

Wonen bij Eline Verestraat in Hoogvliet


Bij Eline Vere heeft iedere bewoner een 2- of 3-kamerappartement. Er zijn 2 gemeenschappelijke ruimten. Eline Vere bestaat uit vier woonblokken die gelegen zijn in 2 straten. Er is een winkelcentrum in de buurt en het openbaar vervoer is dichtbij.

Persoonlijke begeleiding bij Eline Verestraat


Er is 24 uur per dag begeleiding voor de vier blokken samen. De begeleiding is altijd bereikbaar, maar niet op voorhand altijd in het blok aanwezig waar de bewoner woont die op dat moment ondersteuning nodig heeft. Een huisdier mag in overleg.

Adres
Eline Verestraat 21A
3193 TT Hoogvliet

Samenwerking met Vriendendienst

Er wordt samengewerkt met de vriendendienst Hoogvliet. Zij zoeken een maatje voor bewoners die dat op prijs stellen, waarmee leuke activiteiten ondernomen kunnen worden. Ook is er een vrijwilliger die voor de bewoners kookt en een vrijwilliger die elke week langskomt om samen of individueel een activiteit te doen. De begeleiders zoeken samen met de bewoners naar activiteiten die mogelijk zijn en aansluiten bij de wensen.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons