Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eline Verestraat

Eline Verestraat

Eline Verestraat in Hoogvliet is een woonlocatie voor 19 mensen tussen 23 en 60 jaar met een (licht) verstandelijke beperking (LVB / VB).

Wonen bij Eline Verestraat in Hoogvliet


Bij Eline Vere heeft iedere bewoner een 2- of 3-kamerappartement. Er zijn 2 gemeenschappelijke ruimten. Eline Vere bestaat uit vier woonblokken die gelegen zijn in 2 straten. Er is een winkelcentrum in de buurt en het openbaar vervoer is dichtbij.

Persoonlijke begeleiding bij Eline Verestraat


Er is 24 uur per dag begeleiding voor de vier blokken samen. De begeleiding is altijd bereikbaar, maar niet op voorhand altijd in het blok aanwezig waar de bewoner woont die op dat moment ondersteuning nodig heeft. Een huisdier mag in overleg.

Samenwerking met Vriendendienst


Er wordt samengewerkt met de vriendendienst Hoogvliet. Zij zoeken een maatje voor bewoners die dat op prijs stellen, waarmee leuke activiteiten ondernomen kunnen worden. Ook is er een vrijwilliger die voor de bewoners kookt en een vrijwilliger die elke week langskomt om samen of individueel een activiteit te doen. De begeleiders zoeken samen met de bewoners naar activiteiten die mogelijk zijn en aansluiten bij de wensen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina