Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vlaardingen

Haemstedehof

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Haemstedehof is een woonlocatie in Vlaardingen. Bij Haemstedehof wonen 16 mensen tussen 23 en 75 jaar, met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Haemstedehof in Vlaardingen

Het huis heeft drie verdiepingen, die bereikbaar zijn via de trap of lift. Er zijn 13 grote kamers met een wastafel. De bewoners die hier wonen delen de douche en het toilet met 4 personen. Er zijn ook 3 zelfstandige appartementen. Haemstedehof beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer en een groene beschutte tuin. Hier staan bankjes in waar de bewoners graag een praatje maken met elkaar. Er is een fitness- en snoezelruimte. Huisdieren zijn er niet.

Persoonlijke begeleiding bij Haemstedehof

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig die de bewoners alle ondersteuning biedt die nodig is. Er wordt dagelijks gekookt en samen gegeten in de woonkamer. Vlaardingen is een van de groenste plaatsen van Nederland. De bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of fietstocht. Er is een klein winkelcentrum en openbaar vervoer in de buurt.

Adres
Haemstedehof 10
3132 ZH Vlaardingen

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons