Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hof van Portland

Hof van Portland

Hof van Portland is een woonlocatie in Dordrecht. Bij Hof van Portland wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen midden in een nieuwe woonwijk met veertien bewoners.

Wonen bij Hof van Portland

Bij Hof van Portland heb je een eigen appartement. Met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het appartement is geheel rolstoelvriendelijk. We delen met elkaar twee woonkamers. Na het werk of de dagbesteding kun je elkaar hier ontmoeten. Dat is super gezellig. Je kan samen koken en eten. Of een spelletje doen en televisie kijken. Je mag natuurlijk ook in je eigen appartement koken en eten. Bij iedere gemeenschappelijke woonkamer is een balkon. Hier kan je heerlijk van de zon genieten.

We wonen midden in een nieuwe woonwijk. De winkels zijn vlakbij. Makkelijk om boodschappen te doen. Of in het weekend met een paar bewoners een terrasje te pakken. Het zwembad en de sportactiviteiten zijn ook niet ver.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina