Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Rhoon

Hof van Portland

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartment, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Hof van Portland is een woonlocatie in Rhoon. Bij Hof van Portland wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen midden in een woonwijk met veertien bewoners.

Wonen bij Hof van Portland

Bij Hof van Portland heb je een eigen appartement. Met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het appartement is geheel rolstoelvriendelijk.

We delen met elkaar twee woonkamers. Na het werk of de dagbesteding kun je hier andere bewoners ontmoeten. Je kan samen koken en eten. Of een spelletje doen en televisie kijken. Je kunt natuurlijk ook in je eigen appartement koken en eten. Bij iedere gemeenschappelijke woonkamer is een balkon. Hier kan je heerlijk van de zon genieten.

We wonen midden in een woonwijk. De winkels en restaurants zijn vlakbij. Het zwembad en de sportactiviteiten zijn ook niet ver.

Je bent ook periodes zonder begeleiding op de locatie. Als je dan ondersteuning nodig hebt, kun je gebruik maken van DigiContact. Iedere nacht is er een slaapdienst aanwezig.

Adres
Hof van Portland 40
3162 WJ Rhoon

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons